MISSIE

Zijn wie je werkelijk bent, dát is de basis voor een vervullend leven. Authentiek en vrij. Daarvoor mag je leren luisteren naar je hart en naar je intuïtie. De kaarten zijn met aandacht gemaakt en geven je een liefdevol duwtje
in de juiste richting ღ

 
Mijn naam is Margriet Homma. Met veel liefde heb ik de YunaCards© ontwikkeld. Het is mijn missie om zoveel mogelijk lichtpuntjes te verspreiden. Om licht in het donker te brengen en meer bewustzijn te helpen ontwikkelen. De YunaCards© werpen een lichtje op thema's waar je aandacht voor mag hebben. Om (weer) helemaal in verbinding te komen met jezelf. Van daaruit kun je ook zuiver in verbinding staan met anderen en de wereld.

Ik woon in het mooie Arnhem met Willem en onze prachtige dochters Mila (12) en Nine (6). Sinds 2014 werk ik als intuïtief ondernemer, Holistisch coach/therapeut en Reiki Trainer in mijn bedrijf YunaCare. Ik ben graag met onze hond Mex in de natuur.

Mijn kernwaarden zijn: vrijheid, authenticiteit, zingeving, creativiteit, respect, spiritualiteit en schoonheid. Niet alleen esthetische schoonheid, maar ook de schoonheid kunnen zien in het ongepolijste. Licht en donker in evenwicht, yin & yang. Alles mag er zijn.

Uit liefde ontstaan
In mijn vroege tienerjaren (bijna 30 jaar geleden) kreeg ik van mijn moeder mijn eerste kaartendeck cadeau: “Tarot voor jonge magiërs”. Wat een feest! Ik ben dankbaar dat ik de ruimte kreeg voor dit soort "hobby's", die toch niet standaard waren. Mijn passie voor edelstenen heb ik ook niet van een vreemde: samen met mijn moeder struinde ik beurzen af op zoek naar pareltjes.

Jaren later, in mijn praktijk, coachte ik veel jonge meiden. Ze vonden inzichtkaarten geweldig, maar de teksten en de tekeningen vaak te zwaar. Ik besloot zelf een set intuïtieve inzichtkaarten te ontwikkelen en YunaCards© “Leven vanuit je Zijn” werd geboren. Fantastisch hoe goed ze ontvangen werden en inmiddels zijn ze een aantal keer opnieuw gedrukt. Het flowt, omdat het de bedoeling is dat ze ontstonden.

Twee jaar later mocht er een nieuwe editie komen, het werd De Kristallen & Planten editie. Dit is een arty affirmatiekaarten deck geworden met zachte en lichte foto’s van edelstenen (grids) gecombineerd met bloemen en planten. Het zijn ware energiebommetjes!

Kaarten met een missie
Ik voelde dat er een kinderkaarten set mocht komen. Voor zowel jonge kinderen als onze eigen innerlijk kinderen. De InnerKids Cards zijn een feit. Ze schijnen een lichtje op vragen die jouw (innerlijk) kind heeft en geven je een lief duwtje in de juiste richting.

Het is mijn grote wens dat de YunaCards® jou helpen om helemaal jezelf te zijn. Dan ben jij op je allermooist. Laat je licht maar stralen, je bent perfect zoals je bent.